Door verschillende trends en ontwikkelingen blijft de maatschappij continue in beweging. Als gevolg daarvan veranderen bedrijven en functies die mensen binnen de organisatie vervullen. 

Onze samenleving heeft grote behoefte aan mensen die denken en doen met elkaar kunnen verbinden. De Professionele leergangen en workshops van Saxion Fablab focussen op deze verbindende functie. Ze zijn praktijkgericht en sluiten aan bij actuele ontwikkelingen. Focus ligt op zowel het uitdenken van nieuwe mogelijkheden door middel van de theorie, als het toepasbaar maken in de werkomgeving. 

Professional Workshops

Maatwerkworkshop voor bedrijven 

Wil jij je als ondernemer of professional verdiepen of verbreden in jouw vakgebied? Laat jij je niet leiden door de uitdagingen, maar zie jij het grote geheel? Durf dan te kiezen voor een samenwerking met Saxion FabLab en lectoraat Industrial Design.

Workshop Grasshopper

Ben je (product)Ontwerper, vormgever, modelleur of anderzijds professioneel bezig met producten ontwerpen en maken en wil jij je als professional verdiepen of verbreden op het gebied van ‘parametrisch ontwerp’?

Workshop "Van 3D modelleren naar 3D-printen met Autodesk Fusion 360"

Wil jij je als professional verdiepen of verbreden in jouw vakgebied? Deze korte leergang is dan dé manier om verdieping te zoeken of om specifieke vaardigheden (beter) te ontwikkelen.