Adobe Illustrator for digital Makers

Dé manier om specifieke vaardigheden voor het gebruik van de lasersnijder of print & cut machine te ontwikkelen.

* Workshops in English available upon request. Contact fablab@saxion.nl for details.

Beschrijving

Wil jij je verdiepen in de wereld van 2D technieken en wil je een van onze creatieve workshops gaan volgen? Deze korte basiscursus Adobe Illustrator is dan dé manier om specifieke vaardigheden voor het gebruik van de lasersnijder of print & cut machine te ontwikkelen. Met deze workshop breng je jouw kennis up-to-date voor het werken in het Fablab. 

Adobe Illustrator is geschikt voor het creëren van eigen designs, webafbeeldingen, logo’s, pictogrammen, verpakkingen, posters en nog veel meer. De focus van de workshop zal liggen op het voorbereiden van het bestand voor het gebruik op een van onze 2D machines. Je leert hoe je lagen moet maken, het verschil tussen snijlijnen en graveerlijnen, en hoe je dit vertaalt naar een geschikt bestand voor bijvoorbeeld de lasersnijder, Truevis Print & Cut machine of borduurmachine. 

Aan het einde van de workshop hebben de deelnemers een afbeelding bewerkt, hebben ze geoefend met het maken van snijlijnen en graveerlijnen, en nemen de voorbereidingsstappen voor het uitwerken op een specifieke machine door.  Ter afsluiting zal de opdracht zijn om met dit bestand zelf aan de slag te gaan in het FabLab. 

Gerelateerde Workshops

“Elektronica & Programmeren for digital Makers“ 

Elektronica & Programmeren for digital Makers“ Leer hoe je Arduino succesvol in de praktijk toe...

Workshop 2D “Adobe Illustrator for digital Makers” 

Adobe Illustrator for digital Makers Dé manier om specifieke vaardigheden voor het gebruik van de...

Workshop “Fusion 360 for Digital Makers”

Fusion 360 for Digital Makers Deze basiscursus is dan dé manier om specifieke ontwerpvaardigheden...