Skip to main content

Op donderdag 14 september ontving Fablab Enschede haar collega’s van Saxion Servicecentrum Voorzieningen, die als onderdeel van het activiteitenprogramma ‘Kickoff 2017’  kennismaakten met verscheidene afdelingen van Saxion!

Het programma

Na een algemene presentatie over de beschikbare technieken en een rondleiding door het Fablab, gingen onze collega’s zelf aan de slag met onze lasersnijder. We leerden ze hoe je een zelfgemaakte tekening op papier kunt omzetten naar een digitaal bestand dat de juiste instellingen heeft om door de lasersnijder verwerkt te worden!

Verscheidene mogelijkheden

Fablab Enschede stelt de maker centraal: zowel voor iemand die onbekend is met de beschikbare technieken als iemand die deze technieken kent als zijn broekzak – is Fablab een goede werkplaats. Door middel van begeleiding door assistenten helpen wij iedereen op weg om zelf van zijn idee een realiteit te maken.


Kennis maken met de techniek: van ‘knippen en plakken’ naar digitaal…

Kom langs en experimenteer zelf!

Ben jij zelf nieuwsgierig naar hoe jij 3D-printen, graveren, lasersnijden of andere technieken kan inzetten voor het uitwerken van jouw ideeën? Kom langs en kom er zelf achter!

Openingstijden:

Ma: 13:00 – 17:00
Di: 13:00 – 17:00
Wo: 13:00 – 21:00
Do: 13:00 – 17:00
Vr: 13:00 – 17:00