Wil jij alle kneepjes van de lasersnijder leren? Of wil je graag een product de finishing touch geven met een logo in de vorm van een sticker? Kom dan naar de Workshop 2D op woensdag 29 maart van 18.00 tot 21.00 uur! 

Met de lasersnijder kun je allerlei materialen snijden, graveren of markeren. Maar hoe gaat dat precies in z’n werk en waar moet ik aan denken bij het maken van een geschikte file? Of ben je juist geïnteresseerd in alle ins en outs van onze foliesnijder en wat je er mee kunt maken? Dan is de workshop 2D echt iets voor jou.

De workshop 2D is praktisch ingesteld: je maakt een tekening in één van onze beschikbare programma’s (Adobe Illustrator of Adobe Photoshop), bewerkt deze en je maakt ‘m vervolgens snijklaar voor de laser- of foliesnijder. Ook leer je tijdens deze workshop door te experimenteren: wat kan er zoal fout gaan, aan welke richtlijnen moet het ontwerp voldoen en welke materialen kunnen worden gebruikt? Laat je inspireren door de vele voorbeelden bij Saxion FabLab Enschede en ga zelf aan de slag!

Wil jij deze workshop op 29 maart niet missen? Meld je dan gauw aan via dit formulier!

>> Meer informatie over de Workshop 2D
>> Bekijk hier de video ‘Making of the FabLab koffietray’