Skip to main content

Gisterochtend, op donderdag 14 december, vond de afscheidsceremonie voor Wim Boomkamp plaats op Saxion. Wim Boomkamp legt na 10 jaar zijn functie als Voorzitter van het College van Bestuur naast zich neer. Op 1 januari 2018 beëindigt hij zijn 28-jarige dienstverband bij Saxion. 

Geraniums
Als symbool voor zijn vertrek, bedachten medewerkers van lectoraat Industrial Design dat het leuk zou zijn Wim Boomkamp een paar unieke geraniums te schenken. De kleurrijke geraniums op de afbeelding hieronder zijn vervaardigd in FabLab Enschede. Door het graveren van een acrylplaat die van onderen belicht wordt, wordt het gekleurde lichteffect gecreëerd.

Lees meer over het maken van de geraniums!

De in FabLab vervaardigde geraniums


Manchetknopen
Tevens werden een aantal bijbehorende manchetknopen gefabriceerd. Deze bijzondere knopen zijn afkomstig van onze metaalprinter. Dit waarde afscheidscadeau is gemaakt van RVS 316-L (een soort metaalpoeder).

Terugblik
Wim Boomkamp kijkt met een goed gevoel op zijn tijd bij Saxion terug. Hij gaf aan verheugd te zijn geweest bij te dragen aan de strategische koers van Saxion, en de maatschappelijke positie van de hogeschool. Wim Boomkamp gaf aan ook na zijn tijd bij Saxion betrokken te willen blijven bij maatschappelijke opgaven.