Wordt dit de nieuwe hype?

Bij de productie van bier-of koffietrays blijven veel ronde, houten uitsnedes over. Nadat een inventieve student deze uitsnedes voorzag van inkepingen – ontdekten wij dat je het kan gebruiken als constructiemateriaal – om allerlei kunstobjecten en voorwerpen van hout van te maken, zoals deze kruk!

Wij hebben veel ideeën voor onze Flabbo’s. Door middel van kleuren, cijfers, vormen en een spelelement willen we ze vermarkten als educatief constructiespeelgoed met een therapeutische invalshoek.

We zijn op dit moment bezig met research naar een speltoepassing, randvoorwaarden en veiligheidseisen.

Voor een concretere invulling en het testen van dit idee zijn wij op zoek naar basisscholen of pedagogische professionals die hier samen met ons mee willen experimenteren.

Bent- of kent u een educatief of pedagogisch professional die zelfstandig met het leerrendement van Flabbo’s wil experimenteren? Neem contact op en laat ons weten hoeveel Flabbo’s u wil – of kom langs en bekijk ons aanbod zelf.

Heeft u zelf interesse in de mogelijkheden van dit materiaal, of wil u hier zelf mee aan het experimenteren? Neem contact op met Sebastiaan Moes via sebastiaan@fablabenschede.nl.