Skip to main content

We kijken terug op een succesvol event op 13 oktober!

Van rapid prototyping tot creative branding, van 3D printen tot programmeren met Arduino. De mogelijkheden bij het Saxion FabLab in Enschede zijn eindeloos. Dat je daar creativiteit en technisch inzicht voor nodig hebt is een gegeven. Maar hoe zet je een idee om naar een tastbaar product? En welke machines of technieken heb je daarbij nodig? Saxion FabLab laat zien waar hun expertise het verschil kan maken en voor welke partijen dat kan werken. ‘De “melting-pot” van studenten, onderzoekers, bedrijven, kunstenaars en makers, zorgt voor een bijzondere dynamiek’.

Op donderdag 13 oktober was de heropening van het Saxion FabLab. Er waren veel geïnteresseerden en we willen iedereen hartelijk danken voor hun bezoek!

We kijken terug op een geslaagde middag met vele bekenden van het FabLab én ook veel nieuwe bezoekers! De pitches van Wouter StadhoudersElwin RumplmairHan de LangeFloor Wolbers en Rogier Samuels waren inspirerend en gaven de variatie aan mogelijkheden bij het Saxion FabLab goed weer. Speciale dank ook aan hen voor hun bijdrage!

Wil je het geheel nog eens terug kijken, bekijk dan de aftermovie: – klik hier –