Skip to main content

Ik ben Leo Kuipers en sinds enige weken werkzaam in het Fablab. Een geweldige creatieve omgeving waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

In 2005 ben ik afgestudeerd als media engineer op de Saxion Hogeschool. Afgelopen jaren heb ik diverse functies mogen bekleden bij bedrijven die zich met name richten op de audiovisuele sector. Oftewel, alles wat te maken heeft met beeld, geluid, verlichting, etcetera. Al die tijd lag mijn focus op innovatie. En dat blijf hier bij het Fablab ook zo.

Ik ga mij met name richten op het verder uitbouwen van het elektronica gedeelte. We hebben nu al diverse apparatuur en gereedschappen om met elektronica bezig te zijn. Mijn doel is om het verder in het Fablab te integreren, zodat je hier niet alleen maar voor je product-design terecht kunt maar er ook functionaliteit aan toe kunt voegen. Denk aan sensoren, druk- en draaiknoppen, displays en motortjes. Vaak moet hierbij ook geprogrammeerd worden, dus daarvoor kun je ook bij mij terecht. Stel vooral ook je audiovisuele vragen aan me, want als ik dat mag combineren met elektronica en design, dan ben ik helemaal in mijn element!

Je vindt me iedere maandag, woensdag en vrijdagochtend in het Fablab en per mail te bereiken op l.a.kuipers@saxion.nl.