Skip to main content

Kom aanstaande zaterdag 1 oktober tussen 12.00 uur en 17.00 uur naar de Saxion Technology Day aan de M.H. Tromplaan in Enschede. Op deze dag kan jong en oud aan de hand van demonstraties en workshops zijn of haar hart ophalen over hoe technologische toepassingen de wereld blijven innoveren en verbeteren. 

Ontdek de wereld van de makers

Als onderdeel van de ruim 50 activiteiten die op deze dag plaatsvinden bij Saxion, laten wij je kennis maken met de wereld van de makers. Zie en ervaar de verschillende facetten van het 3D-printen, waaronder het 3D-printen met beton en metaal. Ook kun je bij onze partner Conrad je eigen Bibberbotje maken, om vervolgens de strijd met elkaar aan te gaan in de Bibberbot-race.
Bekijk hier het programma en de plattegrond van de Saxion Technology Day en bezoek ons in de centrale hal (nummertje 6 in het programmaboekje).

Leer zelf alle kneepjes van het lasersnijden en -graveren

Mede dankzij Trotec kunnen we je alle kneepjes van het lasersnijden en -graveren demonstreren. Ben je na afloop enthousiast over het lasersnijden en wil je het graag zelf leren en vooral doen? Dan hebben we goed nieuws!
Op woensdag 5 oktober van 18.00 uur tot 21.00 uur is er een Workshop 2D waarin je hands-on zélf aan de slag gaat met de lasersnijder.
Er is nog plek, dus wil je je meteen aanmelden voor deze workshop, dan kan dat via dit formulier.

Impressie Saxion Technology Day 2016

Tijdens de Saxion Technology Day worden ook foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn terug te vinden op onze Facebook-pagina.

Weekend van de Wetenschaptechnologyday3oktober2015-220

De Saxion Technology Day vindt plaats tijdens het Weekend van de Wetenschap. Dit evenement is het landelijke podium van de toekomst. Op 3 en 4 oktober gaat Nederland op bezoek bij bedrijven, instituten, universiteiten, hogescholen,  instellingen en musea om live wetenschap & technologie te beleven.