Skip to main content

Sfeerimpressie van StarshipSPIDER, Frederik de Wilde

Gogbot is hét event voor liefhebbers van kunst, creatieve technologie en andere gave dingen in Enschede. Ben jij weg van de nieuwste technologieën, of gefascineerd door de oneindigheid van het heelal? Bezoek dan Gogbot voor een intergalactisch avontuur!

Thema: INTERGALACTIC

Dit jaar staan de actuele ontwikkelingen in ruimtetechnologie centraal. Van een levensechte replica van de maan op de Oude Markt, tot verscheidene interactieve ruimte-avonturen, waar wij als Fablab niet willen ontbreken!

Ons interactieve ruimte-avontuur…

In samenwerking met het creatieve bedrijf 100% Fat stellen wij een aantal interactieve ruimte-avonturen ter beschikking waarmee wij jullie het intergalactische zelf laten ervaren! Door middel van een projectietafel kun jij zelf op verkenning door de ruimte, en met onze 3D-scanner kun jij jezelf transformeren tot ruimtewezen!

Locatie

Durf jij het avontuur aan te gaan? Kom dan naar de Oude Markt, en wie weet verken jij straks datgene dat voorbij onze realiteit ligt!

Tijden:

Donderdag 7 september: 20:00 tot 00:00
Vrijdag 8 september: 10:00 tot 00:00
Zaterdag 9 september: 10:00 tot 00:00
Zondag 10 september: 11:00 tot 18:00

Officiële opening

Donderdag 7 september om 20:00 wordt Gogbot officieel geopend door Hester Maij en Eddy van Hijum van Provincie Overijssel. Tevens vindt dan de jury-uitreiking plaats. Deze opening kan worden gevolgd door het bezoeken van de uiteenlopende tentoonstellingen. Durf dit avontuur aan? Wij zeggen: tot donderdag!

Meer informatie? 

Over het programma, de locatie en andere praktische zaken? Klik hier voor de officiele website van Gogbot!