Skip to main content

Openingstijden open inloop*

Maandag

13.00 – 17.00 uur

Dinsdag

13.00 – 17.00 uur

Woensdag

13.00 – 17:00  uur

Donderdag

 13.00 – 17.00 uur

Vrijdag

09.00 – 13.00 uur!

*alleen tijdens de open inloop is er assistentie aanwezig

Afspraak maken

Wij zijn weer geopend voor iedereen! Wil je gebruik maken van het Fablab, dat kan! Of je nu student of medewerker bent, bedrijf, kunstenaar of maker. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Kom dan vooral langs tijdens de open inloop. Iedere middag vanaf 13:00 uur, een afspraak maken is niet nodig. Heb je een specifieke vraag, zoek je samenwerking of wil je deelnemen aan een rondleiding of andere activiteit neem contact met ons op voor de mogelijkheden via 06-39497928 of  per mail info@fablabenschede.nl

Iedere dag is er de mogelijkheid om in het FabLab aan de slag te gaan met een project, dit is alleen voor studenten en bezoekers die geheel zelfstandig kunnen werken. Tijdens de open inloop kan iedereen aan de slag en zijn er assistenten op de werkvloer aanwezig om te ondersteunen. Een afspraak maken is niet nodig!

FabLab werkwijze:

1). Meld je bij de ingang en schrijf je in bij het gastenboek. Zo weten we wie er binnen zijn.

2). Kom voorbereid (met een ontwerp) naar het FabLab. Op onze website staan uitgebreide beschrijvingen over machinegebruik, materialen, afmetingen enz. Daarnaast zijn er vele tutorials die je kunnen helpen bij het uitwerken van jouw project. Kan je het niet alleen? Vraag dan een van onze studentmedewerkers om je te assisteren.

3). Houd je aan de veiligheidsregels. Bij iedere machine hangt een veiligheidskaart met voorschriften over hoe te werken. Neem dit door voordat je aan de slag gaat.

 

Wil je meer leren of je verdiepen in een speciale techniek? Volg dan een van onze workshops