Werkwijze en openingstijden

Vanaf heden is het weer mogelijk om werkplekken te reserveren.

Om te kunnen voldoen aan onder andere de 1,5 meter maatregel heeft Saxion FabLab Enschede een aangepaste werkwijze. Vooralsnog is het verplicht om een reservering te plaatsen om te kunnen werken in het FabLab. Ons team staat weer klaar voor iedereen die langs wil komen! Ben je een student, docent of onderzoeker?

Maak dan 24 uur van tevoren een reservering

Ben je een ondernemer, zzp-er, kunstenaar, start-up of particulier en wil je aan de slag in het FabLab? Stuur dan een mail naar info@fablabenschede.nl of bel ons op 06-10740502. De mail wordt tijdens de normale openingstijden binnen een dag beantwoord en een van onze medewerkers kan een machine voor je reserveren.

New working method

Saxion FabLab Enschede has changed working methods due to corona measures. Our open walk-in expires and it is mandatory to make a reservation to work in the FabLab (24 hours in advance).

 

FabLab werkwijze:

1). Reserveren om te werken in het FabLab is verplicht

2). Max. aantal personen per reservering: 2  (Kom niet met je gehele projectgroep en werk doelgericht)

3). Registreer je bij de ingang en volg de looproutes. Er zijn assistenten aanwezig die kunnen ondersteunen of vragen beantwoorden!

 

*Rondleidingen zijn alleen op aanvraag mogelijk en pas na schriftelijk akkoord van een medewerker.

 

Maandag

13.00 – 17.00 uur

Dinsdag

09.00 – 17.00 uur

Woensdag

09.00 – 17:00  uur

Donderdag

 09.00 – 17.00 uur

Vrijdag

09.00 – 14.00 uur

Het FabLab is gesloten op donderdag 2 september

Afspraak maken?

Kun je niet zelfstandig werken en wil je graag geholpen worden? Dat kan door contact met ons op te nemen door ons te bellen op 06-10740502 of via info@fablabenschede.nl