Skip to main content

Help ons een ruimteschip te bouwen van houten flabbo’s!

Over twee dagen is het zover…

FABLAB Enschede en het creatieve bedrijf 100% FAT geven samen een eigen invulling aan het GOGBOT-thema ‘Intergalactic’, met als gekozen sub-thema ‘Space Junk’.

Van ‘junk’ naar constructie

Ruimterommel, of ‘space junk’, is een verzamelnaam voor restanten van kapotte satellieten die door de ruimte zweven. Door middel van onze houten Flabbo’s (zie foto) willen wij ‘space junk’ een nieuwe betekenis geven.

Spannende ruimte-avonturen

Deze toepassing geven wij vorm met een interactief ruimte-avontuur! Door middel van een projectietafel dagen wij jou uit om deel te nemen aan onze space-game: vernietig je vijand, verover planeten en breid jouw ruimteschip uit met rondvliegende flabbo’s! Daarnaast kun je de verzamelde space junk scheiden op onze interactieve roll-up banner of jezelf fotograferen in de ruimte voor een green screen!

Een bijzondere foto


Vereeuwig jouw aanwezigheid op GOGBOT met jouw GOGBOT-foto!

Haal jouw eigen ruimtefoto op in het Fablab! Tijdens de Fablab GOGBOT-avond op woensdag 13 september zetten wij jouw GOGBOT-foto op een mooi houten plaatje, een mooi aandenken! Ook heb jij deze avond de kans om in het Fablab alles te weten komen over 3D-printen, graveren , lasersnijden en andere technologieën!

Waar je ons kunt vinden…

Tijdens GOGBOT staan wij in de Menistenkerk op de Oude Markt in Enschede, samen met 100% FAT. Mis ons niet, en bezoek ons op een van de onderstaande momenten:

Donderdag 7 september: 20:00 tot 00:00
Vrijdag 8 september: 10:00 tot 00:00
Zaterdag 9 september: 10:00 tot 00:00
Zondag 10 september: 11:00 tot 18:00

Voor meer informatie, bekijk de site van GOGBOT 2017!