Skip to main content

Wat kan Saxion FabLab voor jou betekenen?

Van rapid prototyping tot creative branding, van 3D printen tot programmeren met Arduino. De mogelijkheden bij het Saxion FabLab in Enschede zijn eindeloos. Dat je daar creativiteit en technisch inzicht voor nodig hebt is een gegeven. Maar hoe zet je een idee om naar een tastbaar product? En welke machines of technieken heb je daarbij nodig? 
Saxion FabLab laat zien waar hun expertise het verschil kan maken en voor welke partijen dat kan werken. ‘De “melting-pot” van studenten, onderzoekers, bedrijven, kunstenaars en makers, zorgt voor een bijzondere dynamiek’.

Wil je zien hoe deze omgeving iets voor jou kan betekenen? Ontdek wat je allemaal mag verwachten in het vernieuwde FABLAB

Op donderdag 13 oktober was de heropening van het Saxion FabLab. Er waren veel geïnteresseerden en we willen iedereen hartelijk danken voor hun bezoek!

We kijken terug op een geslaagde middag met vele bekenden van het FabLab én ook veel nieuwe bezoekers! De pitches van Wouter Stadhouders, Elwin Rumplmair, Han de Lange, Floor Wolbers en Rogier Samuels waren inspirerend en gaven de variatie aan mogelijkheden bij het Saxion FabLab goed weer. Speciale dank ook aan hen voor hun bijdrage!

Wil je het geheel nog eens terug kijken, bekijk dan de aftermovie: – klik hier –

Ben je geïnspireerd geraakt, zie je mogelijkheden voor samenwerking, heb je iets te bieden of wil je anderszins in contact komen? Aarzel dan niet en bel of mail ons!
tel: 06-10740502 of email: fablab@saxion.nl, meer info www.fablabenschede.nl

Team Saxion FabLab

Heb je vragen? Whatsapp ons via 0610740502 of stuur een mailtje naar fablab@saxion.nl