Skip to main content

Ik ben Djoeke en ik ben sinds 4 weken de nieuwe technisch coördinator van het Fablab, of door sommige ook wel de ‘nieuwe Sebastiaan’ genoemd.

Na een klein jaartje bij een spoor aannemer te hebben gewerkt ben ik weer teruggekeerd naar Saxion Hogeschool. Dit keer niet als IPO student maar als werknemer. Een rol waar ik erg blij mee ben hoewel ik hier nog wel flink aan moet wennen. Ik denk dat ik de leukste baan ooit heb. Het heeft namelijk de perfecte combinatie van alles wat ik graag doe: ontwerpen maken, onderzoeken en innoveren en kennis overbrengen.

Samen met mijn vriend en poes woon ik in Zwolle. We gaan hopelijk zo snel mogelijk naar Enschede want als ik ergens chagrijnig van wordt dan is het wel met de trein reizen. Helaas is een woning vinden momenteel niet erg makkelijk dus mocht iemand iets weten (met tuin); let me know! In mijn vrije tijd sport ik 3 a 4 keer per week (krachttraining) en kan je mij ongeveer 15 uur per week met een schilderkwast in mijn hand vinden. Ook ben ik al een aantal maanden bezig met het vormgeven van mijn eigen T-shirt lijn. Hopelijk wordt deze snel gelanceerd.

Dat ben ik in het kort. Ik kijk er naar uit jullie allemaal (beter) te leren kennen. Ik hou van lekker kletsen maar ik pak bij deze even de kans om te zeggen dat ik er soms wat moeite mee heb dit te combineren met werk. Een kortaf antwoord of reactie van mij is dus zeker zeker niet persoonlijk.

Je vindt me iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in het FabLab en per mail te bereiken op d.m.hurkens@saxion.nl.