Skip to main content

Wij zijn Machiel en Kim, en twee jaar geleden zijn we begonnen met het maken van armbanden. Het is als hobby geboren en na vele uren ’s avonds samen werken en brainstormen aan de keukentafel, zijn we uiteindelijk bij Dutch Wrist Art gekomen.
We willen graag een verschil kunnen maken en zetten ons daarom in voor het goede doel. Wij ondersteunen meerdere goede doelen door middel van een unieke armbanden collectie. 10% van de verkoop van deze armbanden wordt gedoneerd aan het goede doel. We hebben daarom ook bewust gekozen voor de doelstelling, 5 kleuren – 5 goede doelen – 10% donatie. Onze slogan is ‘Show your support Create awareness’, toon je support, creëer bewustzijn. Je kan door middel van je armband laten zien dat jij een goed doel een warm hart toedraagt en daarmee creëer je ook bewustzijn.
Onze armbanden worden met de hand gemaakt en beschikken over gelimiteerde en unieke designs. Qua materialen werken wij met hoogwaardig nikkelvrij roestvrij staal en leer. Van elke armband zijn een beperkt aantal beschikbaar, hierdoor blijft de armband uniek.
Wij geloven in wat we doen en door onze passie hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan de organisaties die het zo hard nodig hebben. Help jij ons mee het verschil te maken?!

Wij zijn gevestigd in Enschede maar hebben geen fysieke winkel. We zijn gedurende het jaar aanwezig bij diverse evenementen. Natuurlijk staat bij ons wel altijd de koffie klaar en ben je meer dan welkom om (op afspraak 😉 ) langs te komen.
Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om armbanden te laten maken met een eigen design, zowel voor de RVS armbanden als voor de lederen armbanden. Hiervoor kan je contact met ons opnemen.

www.dutchwristart.com
www.facebook.com/dutchwristart