Ook al werken we nu niet vanuit het FabLab, ons team staat nog steeds klaar om vragen te beantwoorden!


Alles draait bij het Saxion FabLab om het delen van inzichten m.b.t. de nieuwste innovatieve technieken. Samen proberen we een bijdrage te leveren aan (lokale) vraagstukken en daarnaast willen we iedereen toegang geven tot hedendaagse machines en technieken zoals 3D scanners, 3D printers, lasersnijder, CNC- frezen en nog veel meer.
Wij willen een omgeving creëren waarin ontmoeten, innoveren, en samen leren vanzelfsprekend is. Dit is dan ook diep verankerd in onze manier van werken. Niet voor niets is ons motto ‘Learn, Make, Innovate’. Dat merk je en daar zijn we trots op
!

Helaas is het FabLab door maatregelen rondom COVID 19 gesloten. Dit wil echter niet zeggen dat wij stil zitten! Het team is hard aan het werk en staat klaar voor iedereen die vragen heeft. Daarnaast zullen we starten met het aanbieden van online cursussen en workshops. Zo kunnen we kennis blijven delen en kun je jezelf professionaliseren. Wees creatief, pak je kans en geef een positieve draai aan deze moeilijke periode door mee te doen.


Samen met onze nieuwe collega projectleider Birgit staan we voor jullie klaar!  Back to technology!


Birgit Albersen start 1 april als projectleider bij FabLab Saxion Enschede. Na een uitstap van 3 jaar in het agrarische bedrijfsleven keert Birgit weer terug naar de technologie en innovatie. Na haar studies facility management (HBO) en communicatie- en informatiewetenschappen (master) belandde ze eerst in de wereld van technologie. Haar eerste 10-jarige werkervaring deed ze op bij brancheorganisatie FHI, waarbij ze voor de Industriële Elektronicabranche en de branche Laboratorium Technologie actief was om voor ondernemers kansen te vergroten via marktonderzoeken, bijeenkomsten, beurzen, evenementen en netwerkbijeenkomsten. Birgit is een doorzetter, die met haar flair, haar nuchterheid en een strategische blik precies weet hoe ze ondernemers het best kan mobiliseren. Vanaf april 2020 zet ze haar ervaring in voor studenten, technologische innovaties en het bedrijfsleven. Wilt u kennismaken en de mogelijkheden van het Fablab verder verkennen, neem contact op via het Fablab.


Heeft u interesse in een online cursus voor uw bedrijf? Aanmelden kan nu al via:  info@fablabenschede.nl