Skip to main content

Ook al werken we nu niet vanuit het FabLab, ons team staat nog steeds klaar om vragen te beantwoorden!

Alles draait bij het Saxion FabLab om het delen van inzichten m.b.t. de nieuwste innovatieve technieken. Samen proberen we een bijdrage te leveren aan (lokale) vraagstukken en daarnaast willen we iedereen toegang geven tot hedendaagse machines en technieken zoals 3D scanners, 3D printers, lasersnijder, CNC- frezen en nog veel meer.
Wij willen een omgeving creëren waarin ontmoeten, innoveren, en samen leren vanzelfsprekend is. Dit is dan ook diep verankerd in onze manier van werken. Niet voor niets is ons motto ‘Learn, Make, Innovate’. Dat merk je en daar zijn we trots op!


Ook al werken we nu niet vanuit het FabLab, ons team staat nog steeds klaar om vragen te beantwoorden!

Helaas is het FabLab door maatregelen rondom COVID 19 gesloten. Dit wil echter niet zeggen dat wij stil zitten! Het team is hard aan het werk en staat klaar voor iedereen die vragen heeft. Daarnaast zullen we starten met het aanbieden van online cursussen en workshops. Zo kunnen we kennis blijven delen en kun je jezelf professionaliseren. Wees creatief, pak je kans en geef een positieve draai aan deze moeilijke periode door mee te doen.
Samen met onze nieuwe collega projectleider Birgit staan we voor jullie klaar!